logo

Advertentie Prijzen

Sayın Yetkili,

Twente Bölgesinin ilk ve tek Türk gazetesi olan Damla 2002 yılında yayın hayatına geniş yazar kadrosunun ve bölgedeki reklam veren yerel Türk-Hollanda firmalarının yani sizlerin katkılarınızla yayın hayatına başlamıştır.2002 yılından bu yana aylık olarak,Hollanda’da yayın yapan Türk gazetelerı arasında yerimizi almaktayız

.Damla gazetesi 2012 ara vemişve  2017 tekar yilindada yayin hayatina devam etmektedir,başlatmış oldugumuz reklam kampanyasindan sizide haberdar etmek istedik.

Her ay yaklaşık olarak  25.000 okuyucuya ulaşan Damla gazetesinde aylık olarak 100 € ‘dan başlayan fiyatlarla reklamınızı yayınlıyoruz.

Daha fazla bilgi için sizinle iletişime  gecmemizi isterseniz bize boi bir mail atmanız yeterli olacaktır.

Saygılarımızla

DAMLA GAZETESİ

 

Met veel vreugde willen wij U het volgende mededelen. “Maandkrant Damla ” met haar publicatie begonnen.

De hoofddoelen van onze krant zijn:

*     De taalprobleem van de Turkstalige burgers in regio Twente te overbruggen

zodat de communicatieproces geoptimaliseerd wordt.

. *     Door de optimalisatie van de communicatie willen wij de integratie en

participatie van deze groep bevorderen.

Dit willen wij bereiken door:

  • Informatie via onze krant over allerlei kwesties (maatschappelijk, cultureel educatief,economisch juridisch en politiek etc).te verstrekken.
  • Plaats te geven voor het nieuws en actualiteiten in Nederland.
  • De instanties en de instellingen in de gelegenheid te stellen om hun mededelingen en advertenties in onze krant te kunnen publiceren zodat ze in een keer alle Turkstalige burgers kunnen bereiken..
  • Het bedrijfsleven in de gelegenheid te stellen om hun advertenties en reclames in onze krant te kunnen publiceren zodat zij ook in een keer alle Turkstalige burgers kunnen bereiken.
  • Vanaf 4 November 2002 zijn er elke maand min. 8.000 oplages gedrukt.Wij sturen elke maand (-+)4000 st kranten via de post. De Rest worden naar de verenigingen en organisaties van de Turkstalige burgers en de Nederlandse instellingen en organisaties bezorgd. Daarnaast is onze doel elk huis waar Turkse taal wordt gesproken een van deze krant te voorzien. Men kan zich abonneren door Є20-, per jaar te betalen voor de portokosten. De krant zal 10 maal per jaar verschijnen.
  • Ons streven is dat wij deze krant in twee talen (Nederlands en Turks) publiceren zodat de Nederlandse gemeenschap (met name instanties en instellingen) kan weten wat er in de regio Twente onder de Turkstalige burgers leeft en de Turkstalige burgers op de hoogte kunnen zijn wat er in hun regio en in Nederland leeft. Zodat de inburgering en participatie van de Turkstalige burgers in de regio geoptimaliseerd wordt.
  • Tevens zetten we ons in om onze krant van politieke invloeden buiten

Nederland te vrijwaren. (Dus geen invloed van politieke stromingen vanuit

Turkije of andere landen)

  • Objectiviteit en onafhankelijkheid staat bij onze krant zeer hoog in de vaandel.
  • De schrijvers en de columnisten van Damla zijn integere en hoogopgeleide mensen die in de samenleving een prominente plaats hebben.

Zoals U wellicht weet leven er ongeveer 30.000 Turkstalige burgers in Twente die een nogal gesloten samenleving vormen. Door samen te werken met ons zult U deze groep in een keer bereiken. Aan de andere kant zult U door deze samenwerking ons helpen om onze doelstellingen te kunnen realiseren.

Hopende U hiermede genoeg informatie te hebben gegeven over het ontstaan en doelstellingen van onze krant en natuurlijk hopen wij dat U de informatie die u naar deze groep burgers wil doorspelen via onze krant “DAMLA” doet.

Hoogachtend,

Het bestuur van “Damla”

 

Share